Een glazen keuken achterwand online kopen bij Keukenmall

Op zoek naar een glazen achterwand keuken? Meer dan de helft van de huizen in Nederland heeft zo’n achterwand. En dat is niet voor niets het geval. Een glazen keuken achterwand is stevig, ziet er stijlvol uit en past in meerdere interieurstijlen. Voorbeelden van een glazen achterwand keuken zijn keuken achterwanden met tekst of een glazen achterwand keuken met print.

Wist je dat een mooie glazen achterwand in de keuken eenvoudig te onderhouden is? De glazen achterwand heeft net als een betonlook achterwand een glad oppervlak en wordt vaak uit één stuk gemaakt. Een glazen achterwand heeft daardoor geen naden wat ervoor zorgt dat de keuken eenvoudig schoon te maken is.

Voorbeelden glazen achterwand keuken vind je bij Keukenmall!

Een glazen keuken achterwand is zowel nuttig als mooi. Achter het fornuis worden vetspetters en ander vuil opgevangen met behulp van de glazen keukenachterwand. De glazen keukenwand bestaat uit hittebestendig, gehard veiligheidsglas en is eenvoudig schoon te maken.

De keukenachterwand wordt niet alleen gekozen vanwege praktische redenen maar ook vanwege de aanpasbaarheid. Door een glazen achterwand voor de keuken met print te kiezen, zal je beschikken over een achterwand die perfect bij je past. De nieuwe glazen achterwand van je keuken zal zeker de aandacht trekken!

Achterwand van de keuken met een glasplaat

Bij Keukenmall kun je een glazen achterwand voor de keuken met tekst kopen. De kwaliteit van de glazen achterwanden van Keukenmall wordt gegarandeerd door het hoogwaardige glas dat wordt gebruikt. Of je nu een achterwand zoekt met een print of een glazen keukenachterwand zonder print, iedereen kan bij Keukenmall een glazen keuken vinden die volledig aansluit bij je wensen.

In het assortiment vind je een grote verscheidenheid aan originele ontwerpen glazen keuken achterwanden. De glazen achterwand kan bovendien aangepast worden aan je keuken. Zo weet je zeker dat je een glazen keukenachterwand kunt vinden die bij jouw nieuwe keuken past. Kies je voor glazen keuken achterwanden van thermisch gehard glas? Of een glazen wand in de vorm van een gekleurde keukenachterwand? Dan ben je bij Keukenmall aan het juiste adres!

Voordelen van een glazen keukenwand in de keuken

Een vernieuwende en duurzame aanpak om je keuken een moderne en weelderige uitstraling te geven is door een glazen achterwand in de keuken te plaatsen. Deze trend keukens wordt steeds populairder, zowel in moderne keukens als in landelijke keukens. Gezien de vele voordelen die een glazen keukenachterwand te bieden heeft, is dat niet vreemd.

Glazen keukenachterwanden bieden meerdere voordelen. Ze zien er bijvoorbeeld strak uit, zijn gemakkelijk schoon te maken en ze zijn zeer hittebestendig. Je keuken zal ook groter lijken als de achterwand van glas is, dit komt door het vermogen van glas om licht te weerkaatsen in plaats van het te absorberen.

Welke kleur kies jij voor jouw glazen keukenwand?

Je kunt zeer waarschijnlijk de exacte kleur kiezen die jij voor ogen hebt, want de glazen keuken achterwand is in bijna alle tinten verkrijgbaar. Wil je een glazen achterwand in de keuken met een felle kleur of ga je voor een klier die het kleurenschema van je keuken aanvult? Je kunt alles doen met de achterwand in je keuken. Kom je er even niet uit? Neem dan gerust contact op met de keukenspecialisten van Keukenmall. Het team staat klaar om je te helpen!