Een keuken kopen in Duitsland - Keukenmall

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, is Duitsland een geweldige plek om te gaan winkelen. Een keuken kopen in Duitsland net over de grens is vaak goedkoper en de kwaliteit is soms zelfs net iets beter dan de keukens die je in Nederland kunt vinden.

Bovendien heb je in Duitsland veel meer keuze als het gaat om keukens, waardoor een keuken in Duitsland kopen zeker aan te raden is. Denk jij eraan om een keuken te kopen in Duitsland? Keukenmall helpt je graag bij het kiezen van de keuken!

Voordelen van een keuken kopen in Duitsland

De voordelen van een keuken in Duitsland kopen zijn omvangrijk. Zo is de prijs per vierkante meter doorgaans veel lager dan in Nederland. Dit komt doordat Duitse keukenfabrikanten massaal produceren en minder rekening hoeven te houden met individuele wensen. Iets waar je rekening mee moet houden is dat een keuken kopen in Duitsland zonder BTW gebeurt, maar die BTW moet je vervolgens in Nederland betalen via de belastingdienst.

Daarnaast zijn er in Duitsland verschillende grote keukenketens waarvan de meeste ook filialen in Nederland hebben. Hierdoor kun je als consument al een idee hebben van wat je koopt en kun je eventuele problemen later makkelijker oplossen. Ook de garantievoorwaarden zijn vaak beter dan in Nederland. Tot slot is het gemakkelijk om bij een aankoop in Duitsland een financiering te regelen.

Keuken kopen in Duitsland tips

Een keuken is een belangrijk onderdeel van je huis en daarom wil je natuurlijk een mooie en functionele keuken hebben. In Duitsland vind je keukens van hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. De meeste Duitse keukens worden gemaakt van hoogwaardige materialen en met moderne technologieën, waardoor de keukens er niet alleen goed uitzien maar ook lang meegaan.

Nederlanders die een keuken in Duitsland kopen van Duitse verkopers, zijn erg te spreken over de ervaring. Het commerciële klimaat is volgens hen aangenamer dan Nederlandse keukens kopen in Nederlandse winkels. Er zijn verschillende redenen waarom mensen graag een keuken in Duitsland kopen.

Nederlanders vinden het prettig om in Duitsland te shoppen omdat alles net even wat rustiger en overzichtelijker is dan hier. Betaalbare keukens in Duitsland goedkoper? Zeker! Duitse keukenzaken zijn als het op prijs aankomt beter dan Nederlandse keukenzaken, en daarmee de moeite waard om te bezoeken.

Keuken kopen Duitsland goedkopere prijzen? Ja zeker!

Duitse keukenbedrijven hebben een groot assortiment aan mooie keukens. Zeker de moeite waard dus. Duitse keukenzaken bezocht en kon je alsnog niet vinden wat je zoekt? Bij Keukenmall vind je een schitterende keuken die niet onderdoet aan de Duitse keukenzaken. Ook hoef je bij ons niet de Duitse taal te spreken. Een mooie nieuwe keuken kopen hoeft niet per se in Duitsland te gebeuren.

Shoppen bij Keukenmall in de online omgeving is als prettig ervaren door onze klanten! Ook hoef je geen rekening te houden met Duitse verkopers waarmee je de Duitse taal zou moeten spreken. Ook bij Nederlandse bedrijven vind je een keuken naar wens!

Keuken kopen in Duitsland net over de grens of bij een lokale keukenwinkel?

Doorgaans is een keuken goedkoper in Duitsland, maar dat wil niet zeggen dat je daardoor een slechte aankoop doet. Natuurlijk zijn er verschillende prijsklassen en kun je ook in Nederland een goedkope keuken aanschaffen. Wel moet je bedenken dat de manier van werken in Duitsland anders is dan in Nederland en sommige mensen vinden dit prettig.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een montagebedrijf uit Duitsland of Nederland. Het is aan te raden om de prijzen even te vergelijken. Als je toch de stap naar Duitsland zet, kun je bovendien meteen even rondneuzen in de buurt en andere meubels of apparatuur naast een keuken in Duitsland kopen.

Waarom veel Nederlanders een keuken in Duitsland kopen
  • Duitse keukens zijn gemakkelijk te installeren
  • De prijzen van Duitse keukens zijn lager
  • Duitse keuken concurrentie is groter, dus je hebt meer opties
  • Duitse fabrikanten maken hoogwaardige producten
  • Je kunt eenvoudig online onderzoek doen naar Duitse keukens
  • De garantie op een Duitse keuken is beter
  • De aftersales service van een Duitse keukenzaak is soms beter
Duitsland is echt een keukenland

Online zijn voor een keuken kopen in Duitsland tips te vinden. In Duitsland kun je keukens kopen van merken die je in Nederland niet tegenkomt. Zoals je in Nederland voornamelijk keukens van Merks en Ikea vindt, heb je in Duitsland andere mogelijkheden. Je kunt net als in Nederland een Duitse keuken kopen van massief hout en andere materialen.

Daarnaast vind je in Duitsland bij Duitse keukenbedrijven de gebruikelijke stijlen, maar wat daar populair is kan verschillen ten opzichte van Nederland. Er is dus genoeg te kiezen bij een keuken kopen in Duitsland net over de grens. Overigens kun je ook bij Nederlandse keukenzaken mooie nieuwe keukens vinden!