Een keuken ontwerpen doe je bij Keukenmall

Wil jij je eigen keuken ontwerpen of ben je op zoek naar een uniek keuken ontwerp? Bij Keukenmall kan het! De online keukenwinkel van Keukenmall heeft talloze voorbeelden van keuken ontwerpen en je kunt er jouw eigen keuken online samenstellen.

Ga je voor een keuken ontwerp met muren in verschillende kleuren of kies je voor een minimalistisch keuken ontwerp? Wat voor soort keuken ontwerp je ook kiest, bij Keukenmall kun je ongetwijfeld een keuken samenstellen die volledig aan je wensen zal voldoen!

Een keuken online samenstellen - jouw droomkeuken ontwerpen

Een keuken volledig naar wens samenstellen, betekent voor iedereen iets anders. Voor de een is een mooie landelijke keuken met basisapparatuur toereikend, voor de ander is het juist een ultra moderne keuken met de meest luxueuze apparaten.

Bij Keukenmall vind je verschillende keuken ontwerpen online, in de webshop. De keukens kunnen op maat en op stijl online ontworpen worden, zodat ze altijd te combineren zijn met de rest van het interieur in huis.

Kies je voor een industrieel keuken ontwerp of ga je voor een modern keuken ontwerp?

Voor samenzijn en ontspanning bieden industriële keukens een gezellige, gastvrije sfeer voor familie en vrienden. Voor industriële keukens zijn verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Een keukenkast in industriële stijl heeft vaak een ruwe uitstraling en is gemaakt van materialen als metaal of roestvrij staal. Een ruimte krijgt een warmere uitstraling van een combinatie van onafgewerkt hout en andere organische elementen.

Van een oude keuken naar een ideale keuken

Een keuken ontwerpen is een leuke taak en met een beetje planning en wat kennis van de basisprincipes kan het verrassend eenvoudig zijn. De eerste stap is beslissen wat de algemene stijl van de keuken wordt. Wordt het traditioneel of eigentijds? Wat voor soort functies wil je?

Als je eenmaal een idee hebt van de algemene uitstraling, kun je gaan nadenken over specifieke details als aanrechtbladen, kasten en apparatuur. Voor je het weet is jouw droomkeuken werkelijkheid. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, schakel je gerust de keukenspecialisten van Keukenmall in. Met een beetje tijd en moeite kun je een keuken ontwerpen die zowel stijlvol als functioneel is, een greeploze keuken bijvoorbeeld!

De keuken is het hart van het huis

Het keukenontwerp moet passen bij mensen die er gebruik van maken. Bij het plannen van een nieuwe keuken zijn er een paar factoren om rekening mee te houden. Denk allereerst aan de indeling van de ruimte.

De klassieke keukendriehoek met koelkast, gootsteenn en fornuis is nog steeds een populaire optie, maar andere indelingen, zoals een L-vormige of kombuis keuken, passen misschien beter bij je ruimte. Denk ook aan opbergruimte. Behalve kasten en voorraadkasten heeft een keukenontwerp van vandaag vaak ook open schappen, planken en inbouwkasten voor servies en kleine apparaten.

Vergeet bovendien de verlichting niet. Taakverlichting boven het fornuis en de gootsteen, hanglampen boven een kookeiland en sfeerverlichting zijn middelen om een warme en uitnodigende sfeer in de ruimte te creëren. Met deze overwegingen in gedachten ben je klaar om je droomkeuken te gaan plannen!

Een nieuwe keuken samenstellen met behulp van Keukenmall

Bij het ontwerpen van een keuken is een van de belangrijkste keuzes die je zult maken welk materiaal je voor het aanrecht wilt gebruiken. Er zijn veel mogelijkheden op de markt, van natuursteen tot kunststof.

Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk goed onderzoek te doen voor je een beslissing neemt. Als je een klassieke uitstraling zoekt, zijn granieten of marmeren aanrechtbladen een goede optie. Ze zijn duurzaam en hittebestendig, waardoor ze ideaal zijn voor kookruimtes.

Jouw eigen droomkeuken - op zoek naar een nieuwe keuken?

Als je iets budgetvriendelijkers zoekt, zijn laminaat aanrechtbladen een goede optie. Ze zijn er in een variëteit van kleuren en stijlen en ze zijn gemakkelijk schoon te maken.

Voor moderne keuken ontwerpen zijn beton-look aanrechtbladen een goede keuze. Ze zijn uniek en aanpasbaar, en ze kunnen heel duurzaam zijn. Welk materiaal je ook kiest, zorg ervoor dat het past bij de algemene stijl van je keuken. Het aanrechtblad is immers een van de meest zichtbare aspecten in ieder keuken ontwerp.

Het juiste materiaal voor je keuken ontwerp

Als het gaat om het kiezen van het materiaal voor je keuken, zijn er veel factoren waarmee je rekening moet houden. Eerst moet je beslissen welke uitstraling je keuken moet afgeven. Populaire keuzes zijn bijvoorbeeld een zwarte keuken met graniet, marmer, speksteen of beton.

Elk van deze materialen heeft zijn eigen unieke uitstraling. Neem dus de tijd om op de website van Keukenmall jouw keuken ontwerp te vergelijken met andere keuken ontwerpen voordat je de keuze voor het materiaal maakt.

Jouw keukenontwerp - kies je voor een zwarte keuken of een andere kleur?

Als je eenmaal een materiaal gekozen hebt, is de volgende stap het kiezen van een kleur of patroon. Neem wederom de tijd om foto’s te bekijken tot je iets vindt dat je mooi vindt. Als je niet zeker weet wat het best zal werken in je keuken, raadpleeg dan de klantenservice. Het team van Keukenmall zal je gegarandeerd kunnen helpen een aanrechtblad te kiezen dat de rest van het keuken ontwerp zal aanvullen. Kies voor jouw keukenontwerp bijvoorbeeld voor een houten keuken, nieuwe keukenkasten of mooie witte onderkasten!

Aandachtspunten bij een keuken online ontwerpen

Online een keuken ontwerpen kan een leuke en lonende ervaring zijn, maar er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden om het proces soepel te laten verlopen. Ten eerste is het belangrijk dat je een idee hebt van wat voor soort keuken je wilt. Geef je de voorkeur aan een traditionele keuken of ben je geïnteresseerd in iets moderns?

Als je eenmaal een stijl in gedachten hebt, kun je je keuzes voor kasten, aanrechtbladen en apparatuur maken. Bedenk dat elk element van de keuken zal moeten samenwerken om een samenhangend geheel te vormen. Bovendien is het belangrijk rekening te houden met de indeling van de ruimte en hoe de keuken gebruikt zal worden.

Zal er vooral gekookt worden of zal de keuken ook dienen als ontmoetingsruimte voor familie en vrienden? Door van tevoren de tijd te nemen om over deze dingen na te denken, kun je er zeker van zijn dat je keuken ontwerp precies wordt zoals je het wilt hebben.

Hulp bij een nieuwe keuken online samenstellen

Wil je een nieuwe keuken online samenstellen? Keukenmall heeft het gemakkelijker gemaakt dan ooit! Met de gebruiksvriendelijke website kun je gemakkelijk je eigen keuken ontwerp aanpassen. Kies eenvoudig de kasten, werkbladen, apparatuur en armaturen die je wilt, en schik ze dan naar je eigen smaak. Je kunt zelfs apparatuur toevoegen of verwijderen om extra ruimte te creëren. Het mooiste van alles is dat een keuken ontwerpen online kosteloos te doen is! Kies je voor een hoogglans keuken, een designer die jouw keuken ontwerpt of heb je een andere ideale keuken op het oog? Realiseer jouw keukenontwerp bij