Keukendeurtjes op maat koop je eenvoudig bij Keukenmall

Wanneer je je kantoor of huis een renovatie wilt geven en daarvoor keuken deurtjes op maat wil laten maken, ben je bij Keukenmall aan het juiste adres. Als je huidige keukendeurtjes aan vervanging toe zijn, kun je nieuwe keukendeurtjes op maat laten maken door Keukenmall. Bij Keukenmall leveren we op maat gemaakte keukendeurtjes in veel verschillende stijlen.

Je hebt daarnaast de keuze uit allerlei materialen. Zo kun je je keukendeurtjes verwisselen met deurtjes in een andere stijl of in een andere kleur. Wil je meer details over op maat gemaakte keukendeurtjes? Neem dan gerust contact op met de keukenspecialisten van Keukenmall. Zij zullen je met plezier informeren over de vele stijlen, materialen en kleuren van op maat gemaakte keukendeurtjes.

Keukendeurtjes op maat laten maken

Voordat je keuken deurtjes op maat laat maken, is het natuurlijk belangrijk dat je deurtjes nauwkeurig opmeet om teleurstellingen te voorkomen. In het geval dat je reeds over keukendeurtjes beschikt en deze wilt vervangen, kun je simpelweg de afmeting van je huidige keukendeurtjes opmeten. In het geval dat de keukenkastjes om wat voor reden dan ook nog geen deuren hebben, kun je de kastjes gebruiken voor het opmeten van de afmetingen van de losse keukendeurtjes.

Houd ook rekening met de dikte van de deuren. Als je keuken deurtjes op maat laat maken dien je rekening te houden met de dikte van de deuren om ervoor te zorgen dat de deurtjes gemakkelijk open en dicht kunnen. Je kunt ervan uitgaan dat de keukendeurtjes van Keukenmall dun genoeg zijn voor vrijwel alle keukenkastjes, maar meten is weten!

Op zoek naar gloednieuwe keukendeurtjes voor jouw nieuwe keuken?

Voor een bestaande keuken of een nieuwe look keukendeurtjes shoppen? Je doet het eenvoudig bij Keukenmall. Je eigen keukendeurtjes ontwerpen voor de scherpste prijs doe je bij ons. Maak gebruik van ons maatwerk assortiment, op maat geleverd bij jou thuis. Nieuwe fronten in de gewenste kleur gezocht? Of voor een bestaande keuken losse keukendeurtjes aanschaffen? Een slimme keuze!

Bij Keukenmall kun je voordelig keuken deurtjes op maat laten maken. Of je nu een zwarte of witte keuken hebt, je zult gegarandeerd bijpassende keukendeurtjes kunnen vinden. Het vervangen van de keukendeurtjes en laden kan een enorme impact hebben op de look van jouw keuken. Ben jij dus toe aan verandering? Kies er dan voor om nieuwe keuken deurtjes op maat te laten maken door Keukenmall!

Het opmeten van de scharniergaten voordat je tot de aankoop overgaat

Bij het opmeten van keukendeurtjes en ladefronten kun je gelijk meten waar de scharnieren zitten, een goed idee! Schrijf deze afmetingen op zodat je de scharniergaten gemakkelijk op de juiste plek kunt boren. Zo zijn je nieuwe keukendeurtjes op maat eenvoudig te monteren wanneer je ze ontvangt. De positie van de scharniergaten kan overigens ook gevonden worden op een tekening van de deur of lade, maar de vraag is of je nog over deze tekeningen beschikt.

Om de positie van de scharniergaten op te meten, meet je met een liniaal vanaf de bovenkant van het deurkozijn naar beneden tot je tegen de bovenkant van het scharnier aankomt. Markeer dit punt met een potlood en meet vanaf de onderkant naar boven om de onderkant van het scharnier te vinden.

Schrijf deze afmetingen dus op zodat je de scharnieren gemakkelijk kunt bevestigen aan de op maat gemaakte keuken deurtjes van Keukenmall. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met het team van Keukenmall op, de keukenspecialisten denken graag met je mee!

Nieuwe keukendeurtjes op maat van Keukenmall

Met de losse keukendeurtjes op maat van Keukenmall krijg je de kans om het uiterlijk van je huidige keuken een nieuwe aanblik te geven. Bovendien behoud je gewoon de huidige aanrechtbladen en kasten wat kosten zal besparen. Alleen de buitenkant ziet er anders uit! Heb je plannen voor een nieuwe keuken met een geheel eigen stijl? Zo ja, dan ben je op de juiste plaats aangekomen.

Bij Keukenmall laat je eenvoudig unieke deurtjes voor de keuken op maat maken! Voor een unieke keuken keukenkasten of fronten op maat laten maken met een kunststof toplaag? Of voor een Nolte keuken een keukendeur uit ons maatwerk assortiment kiezen? Het kan allemaal!