Een keuken op maat laten maken door Keukenmall

Een keuken op maat is de perfecte manier om de keuken te krijgen waar jij altijd al van hebt gedroomd. Denk alvast vooruit over het plezier dat jouw nieuwe keuken je zal brengen, dit zal je helpen bij het ontwerpen, bestellen en plannen van jouw nieuwe keuken op maat. Geniet je van het zien van fantastische kleuren? Of, misschien het gevoel van de luxe materialen? Stel je je perfecte maatwerk keuken voor, wat maakt het zo’n plezierige plek? Waarschijnlijk omdat je de keuken volledig zelf hebt samen kunnen stellen. Een keuken op maat als nieuwe keuken zorgt voor jarenlang kook- en woonplezier!

De verschillende keukens van Keukenmall

Op maat gemaakte keukens: in tegenstelling tot de massaproducrtie keukens die meestal vaste assortimenten hebben, zullen maatwerk keukens deuren, keukenbladen, kastjes en meer onderdelen in verschillende stijlen en kleuren aanbieden. Ook de kasten en deuren van keukens op maat zijn meestal van betere kwaliteit dan die van de kant en klare keukens. Omdat de onderdelen op bestelling gemaakt worden, is het gebruikte materiaal niet alleen van betere kwaliteit, de uiteindelijke installatie is vrij van ongewenste vullingen omdat de ontwerpers niet beperkt worden door vaste maten. Ook de kleurkeuze is onbeperkt, want jouw nieuwe keuken wordt in huis of ter plaatse met de hand geschilderd. Een maatwerk keuken die aan jouw persoonlijke wensen voldoet, vind je dankzij onze jarenlange ervaring bij Keukenmall. Win deskundig advies in, geef jouw wensen aan en zorg voor een uniek ontwerp voor jouw keukenruimte.

Keukenmall biedt allerlei mogelijkheden om een keuken op maat te laten maken. 

Een van de redenen voor een nieuwe keuken op maat is de waardestijging van je huis

Een van de grootste redenen om een nieuwe keuken te kopen is natuurlijk omdat je dat nodig hebt of wilt. Het kan zijn dat de keuken in verval is of dat je van stijl wilt veranderen. Een landelijke keuken omtoveren tot een greeploze keuken bijvoorbeeld, of een nieuwe keuken die helemaal past bij jouw beschikbare ruimte. Een keuken samen op maat maken zorgt voor een ideale keuken in plaats van een standaard keuken!

Van indeling tot kwaliteit van de keukenkasten, materialen van werkbladen en zelfs je apparatuur, je nieuwe keuken op maat moet iets zijn dat je koestert en waar je tijd in wilt doorbrengen. Dit is een investering en een verbetering van je woning waar je geen spijt van zult krijgen. Bijvoorbeeld als je wilt verhuizen is een nieuwe keuken kopen een van de beste manieren om de waarde van je woning te verhogen. Het bij de basis houden, zoals nieuwe deuren, werkbladen en zelfs de indeling veranderen, zou een efficiënte manier kunnen zijn om de waarde van je huis te maximaliseren.

Maak een basisplan bij het op maat laten maken van je nieuwe keuken

Dit is vooral belangrijk als je ramen en deuren gaat verplaatsen, of de ruimte gaat uitbreiden. Je moet nadenken over de logische plaats voor stopcontacten en de leidingen voor de gootsteen of het fornuis. Ook dit is saai maar praktisch. Je kunt zelf wat plattegronden tekenen. Ze hoeven niet op schaal te zijn, maar ze hoeven alleen maar de plaats van de ramen en deuren aan te geven, en waar je belangrijkste apparaten en toestellen komen. 

Dit is ook het juiste moment om na te denken over de plaatsing van keuken apparatuur. Beslis waar je fornuis, koelkast en gootsteen komen te staan.

Een unieke woonervaring creëren met een keuken op maat

Een nieuwe keuken op maat laten maken is een goed idee als je van plan bent om een unieke woonervaring te creëren. Een nieuwe keuken geeft je de kans om vrienden en familie uit te nodigen. Ook zorgt een op maat gemaakte keuken voor een verandering van stijl in het huis. Een van de leukste dingen aan een nieuwe keuken is dat je eindelijk de stijl kunt veranderen van de keuken die je al vele jaren hebt. Van het combineren van de nieuwste technologie tot prachtige bladen, met hout beschilderde deuren, greeploos of traditioneel, je hebt alle mogelijkheden om iets te creëren dat uniek is voor jou en jouw persoonlijke smaak. 

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende stijlen en keuzes om uit te kiezen: een nieuwe keuken geeft je de gelegenheid om al deze mogelijkheden te verkennen. We hebben de laatste jaren veel verschillende keukentrends voorbij zien komen, waaronder dingen als, tweekleurige ontwerpen, keukeneilanden met onderbouw spoelbakken en kookplaten, greeploos en nog veel meer. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn bij het laten maken van een nieuwe keuken op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee over het design van je nieuwe keuken!

Een op maat gemaakte keuken is meer dan een plek om te eten

Tegenwoordig is de keuken een ruimte voor veelzijdig gebruik geworden, waar gezinnen en vrienden wonen, koken, eten, de post openen, spelletjes spelen, helpen met het huiswerk van de kinderen en nog veel meer. Deze multifunctionele ruimte, die een weerspiegeling is van de manier waarop velen van ons tegenwoordig willen leven, vereist een intelligent ontwerp en zorgvuldige aandacht voor details. 

Advies op maat voor een keuken op maat

Bij het creëren van een nieuwe stijl gaat het erom de vele verschillende mogelijkheden die er zijn te onderzoeken en te zien hoe elk in je huis zal staan. Dingen als natuurlijk of kunstmatig licht, toegang tot andere kamers en zelfs het soort koken dat je doet zijn allemaal van invloed op de stijl van de keuken die je kiest. 

Als je na het lezen van deze tips toch nog niet helemaal weet wat nu het beste past bij je woning, maak dan vooral geen overhaaste beslissingen. Denk er eerst nog even rustig over na en overleg het met een aantal vrienden, familieleden of kennissen. Als je er dan nog niet uitkomt kun je altijd advies opvragen bij Keukenmall.

Onze specialisten weten als geen ander wat mooi zal staan bij jouw keuken. Ook kun je ervoor kiezen om een aantal offertes op te vragen op basis van ons advies. Zo krijg je een prijsindicatie van de verschillende mogelijkheden en op deze manier kun je ook de kosten goed meenemen in je beslissing.

Omdat het natuurlijk de bedoeling is dat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe keuken, is het erg belangrijk dat je zeker bent van je beslissing en dat je blij bent met het eindresultaat.