Houten keuken online kopen bij Keukenmall

Een houten keuken is populair, en er zijn veel verschillende soorten en ontwerpen om uit te kiezen bij Keukenmall. Houten keukens zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer in huis. Bovendien is hout milieuvriendelijk. Houten keukens zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van vormen, maten, en ontwerpen, denk aan de landelijke houten keuken, een hedendaagse keuken, een houten industriële keuken en een massief houten keuken. Massief houten keukens worden vaak gezien in het landelijke keuken ontwerp vanwege hun warme uitstraling.
Vanwege de natuurlijke aard, wordt hout vaak gecombineerd met verschillende tinten. Je kunt snel een unieke indruk maken door witte en keukenfronten te combineren met teak hout. Dit creëert een zeer onderscheidend ontwerpaspect, vooral wanneer het wordt gecombineerd met een unieke houtsoort. Experimenteer ook met de hoeveelheid hout die je in de keuken gebruiken wilt.

Houten keuken in een landelijke stijl

Houten keukens in de landelijke stijl zijn vaak helemaal van hout gemaakt. Ze zijn ook vaak voorzien van een groot, stevig fornuis. Dit zorgt samen met het hout voor een warme sfeer in de keuken. Omdat men er graag tijd in doorbrengt, worden landelijke houten keukens ook wel woonkeukens genoemd. Het hout in een houten keuken is vaak bewerkt tot een vlak oppervlak. Bovendien bevatten sommige keukens alleen houten accenten, terwijl andere keukens hout als hoofdbestanddeel gebruiken. Handgrepen zijn vaak afwezig in moderne houten keukenkasten.
Een keuken met een houten keukeneiland is ook een optie. Deze zijn duurzaam en bieden een breed scala aan opties. Ze hebben een massief stenen oppervlak dat goed contrasteert met het hout.

Hout creëert een warme sfeer in de keuken

Wanneer je een houten keuken binnenloopt, is de warme omgeving het eerste wat opvalt. Niet alleen de warme tint helpt, maar ook het natuurlijke karakter van het materiaal draagt bij aan de prettige sfeer. Als je een subtielere uitstraling wilt, zijn hardhouten werkbladen de beste optie. Houten keukenbladen kunnen nog steeds warm en aantrekkelijk zijn als ze spaarzaam worden gebruikt. Op onze website kun je meer te weten komen over de voordelen van een houten keuken. En kom je er even niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!
Houten keukens hebben een warme, natuurlijke en aardse uitstraling. Dit keukenontwerp gaat goed samen met een verscheidenheid aan interieurs en creëert een gastvrije omgeving in elk huis.

Hout is een natuurlijke stof die warm, aards en duurzaam is

Een keuken met echt hout biedt de meest natuurlijke en gezellige ambiance, die ongeëvenaard is. Houten keukens staan ook bekend om hun duurzaamheid, wat betekent dat ze vele jaren mee zullen gaan in huis. Kleine krasjes in het hout kunnen ook worden geschuurd, en de kleuren kunnen met lak of beits worden aangepast aan uw voorkeuren. Dit maakt een houten keuken zeer onderhoudsvriendelijk.
Omdat hout een natuurlijk materiaal is, zijn geen twee houten keukens hetzelfde. Natuurlijke materialen zijn nooit perfect homogeen, en textuur- en kleurverschillen zijn onvermijdelijk. Dit maakt een houten keuken uniek!

Houten keuken met zwarte kasten

De mix van zwart en hout in een keuken is ideaal. Deze combinatie kan op een aantal manieren worden bereikt. Wat dacht je van een volledig houten, zwarte keuken? Of juist een zwarte keuken met een houten blad, of een houten keuken met een zwart blad? Als je zwart en hout combineert in de keuken, krijg je een aangename, warme sfeer én een stoere uitstraling.

Houten keuken met witte kastjes

Een witte keuken met hout past ook goed. Je kunt een open sfeer in de keuken creëren door hout en wit te mengen. Bovendien geeft de kleur wit de illusie van een grotere keuken. Er zijn een paar mogelijkheden om de twee te combineren. Overweeg een witte keuken met een houten blad of een witte keuken met houten elementen, zoals houten kasten of wandplanken. Ook een mooi alternatief.

Wil je graag een houten keuken maar heb je een beperkt budget?

Dan is er de mogelijkheid van een gefineerde houten keuken of een keuken met houtlook. Houten keukens worden direct gezien als prijzig. Dit hoeft niet het geval te zijn, zeker niet als je voor de budgetvriendelijke houtlook keukens van Keukenmall kiest. Je kunt de warmte en sfeer van hout combineren met het praktische nut van kunststof fronten. Het is moeilijk om het verschil te zien tussen dit materiaal een echte houten keuken!

Een houten keuken heeft veel charme

Dit komt door de natuurlijke uitstraling. Ook de mogelijkheden van een houten keuken zijn onbeperkt. Dit komt door de verschillende houtsoorten die in de keuken gebruikt kunnen worden, elk met een eigen uitstraling en kleur. Dit maakt een houten keuken ook ideaal voor een verscheidenheid aan keukenontwerpen.
Wil je de natuurlijke schoonheid van hout waarderen en toch een keuken hebben die minder onderhoud vergt? Dan is een houtlook keuken een uitstekende keuze. Omdat de keuken met houtlook niet van echt hout is gemaakt, is deze keukenstijl gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden. Bekijk de mogelijkheden van de sfeervolle houten keukens van Keukenmall.

Houten keuken design

Hout wordt ook vaak gebruikt in klassieke keukens. En dat is niet voor niets. Hout wordt in een moderne houten keuken daarentegen vaak gecombineerd met eigentijdse elementen in verschillende tinten. Neem bijvoorbeeld een grotendeels houten keuken met een andere tint of bijvoorbeeld een zwart of wit element in een ander deel van de keuken. Iedereen kan een onderscheidende eigentijdse keuken samenstellen dankzij het grote aanbod van diverse materialen in onze webshop. Jouw ideale keuken wordt precies zoals jij dat wilt, of de keuken nu gemaakt is van eikenhout, grenenhout of mangohout.

Je haalt natuurlijk warmte en natuur in huis als je hout kiest voor je nieuwe keuken

Maar je haalt ook een materiaal in huis dat je gemakkelijk kunt personaliseren en mixen. De kleur van het hout kan natuurlijk worden gekozen, maar gevarieerde tinten zijn zeer zeker ook mogelijk. Natuurlijk kun je het hout in de keuken in een felle kleur schilderen en kiezen of je de nerven wilt laten zien of niet. Hout gaat ook goed samen met andere materialen zoals natuurstenen aanrechtbladen, opvallende spoelbakken en kranen, en contrasterende fronten.
In de keuken wordt het combineren van verschillende materialen steeds meer voorkomend. De keuken krijgt een rustieke en tijdloze stijl met hoogglans houten keukendeurtjes. Uiteraard kun je bij Keukenmall kiezen uit diverse houten keukenfronten, variërend van massief hout tot eigentijdse steigerhouten fronten in een houtlook keuken.

Een nieuwe houten keuken kopen

Massief hout, een houten werkblad voor een knusse uitstraling of een houten keuken. Bij Keukenmall vind je verschillende keukenstijlen, denk ook aan een klassieke keuken met een houten werkblad of een steigerhouten keuken met massief hout.