Keukendeurtjes kiezen voor jouw nieuwe keuken doe je bij Keukenmall

Na het kiezen van keukenkasten, een aanrechtblad en de kleuren voor jouw nieuwe keuken, is het belangrijk om de juiste keukendeurtjes te kiezen. Keukendeurtjes maken jouw keuken namelijk helemaal af. Ben je op zoek naar deurtjes voor een nieuwe keuken of zijn jouw huidige keukenkasten aan nieuwe keukendeurtjes toe? Keukendeurtjes vervangen is een idee, al helemaal met de keukendeurtjes prijzen bij Keukenmall!

Bij Keukenmall vind je nieuwe keukendeurtjes om jouw keuken een nieuwe en frisse look te geven. Je kunt keukendeurtjes op maat laten maken en uit allerlei kleuren en materialen kiezen. Ze zijn er bij Keukenmall in verschillende prijsklassen. 

De voordelen van professionele hulp bij inmeten

Wanneer jij jouw keukenkasten moet inmeten, kan je om hulp vragen, dit is zekeraan te raden. Hulp van een professional kent vele voordelen, zoals het bekijken van alle kleurstalen, het ontvangen van een offerte op maat en het feit dat de gemeten afmetingen altijd kloppen! Daarnaast is het fijn dat je meer advies kan krijgen bij het laten inmeten van keukenkasten en losse keukendeurtjes in verschillende afwerkingen.

Uiteindelijk gaat het erom dat je goede keuzes maakt en keukendeurtjes laat plaatsen die jouw keuken complimenteren.

Oude keukendeurtjes vervangen of laten repareren?

Het vervangen van kastdeurtjes in de keuken is een relatief snel project dat een grote verandering in de totale aanblik van je keuken met zich meebrengt. Nieuwe keukenkastdeuren bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid die generaties lang meegaan.

Als je bent uitgekeken op jouw oude keukendeuren of wanneer de keukendeuren in je huidige keuken zijn beschadigd, is het een optie om compleet nieuwe keukendeuren aan te schaffen. Op die manier heb je al snel het gevoel dat je een compleet nieuwe keuken hebt. Je kan er echter ook voor kiezen om jouw oude keukendeuren te laten repareren of om nieuwe grepen te laten monteren voor een ander uiterlijk of een nieuwe uitstraling voor je huidige keukendeurtjes.

De keuze om de keukendeuren te vervangen of te repareren is dus helemaal aan jou. Over het algemeen wordt er vaak voor gekozen om de keukendeuren te vervangen. Meestal kost het vervangen en repareren van keukendeuren bijna evenveel. Bij Keukenmall hoeft een nieuwe keuken kopen niet duur te zijn! Keukendeurtjes vervangen doe je bij Keukenmall voor een voordelige prijs.

Gemiddelde kosten van een keukendeur vervangen

De kosten van het vervangen van de keukendeurtjes kan enorm verschillen. Hoeveel het exact zal kosten, hangt af van het soort materiaal van de keukendeuren, waar je de nieuwe keukendeuren aanschaft en door wie je de keukendeuren laat vervangen. Je zou op de kosten kunnen besparen door zelf de keukendeuren te vervangen, zo bespaar je geld op de arbeidskosten. Wat ook nog een mogelijkheid is om geld te besparen, is om keukendeuren te nemen van houten frontjes. Eenvoudige houten frontjes zijn vele malen goedkoper dan hoogglans keukendeuren. Bij Keukenmall vind je keukendeuren voor scherpe prijzen. Waar moet jouw nieuwe keukendeur aan voldoen? Neem contact met ons op wanneer je advies nodig hebt of benieuwd bent naar de keukendeurtjes of keukenfrontjes voor jouw keuken.

Kies je voor een keukendeur met of zonder greep?

Tegenwoordig komen keukendeuren zonder grip steeds vaker voor. Het lijkt onhandig of zelfs onmogelijk, maar een keukendeur zonder greep is al jaren populair en het wordt steeds populairder. Via een gleuf in de keukendeur is het mogelijk om de deur vast te pakken en de keukendeur te openen. Een echte greeploze keuken heeft een metalen goot rond de bovenkanten van de kasten, met kortere deuren die een greeploze tussenruimte vormen. 

Bij Keukenmall vind je greeploze keukens waarmee we mooie eigentijdse keukens voor onze klanten maken en plaatsen. We weten uit ervaring dat mensen zich vaak afvragen hoe makkelijk of moeilijk het is om kasten en laden te openen als er geen handgrepen zijn. De enige zorg bij greeploze keukendeurtjes is wanneer iemand met artritis of krachtproblemen de deurtjes mogelijk moeilijk open krijgt. Over het algemeen zijn greeploze kasten en laden relatief gemakkelijk te openen.

Het is mogelijk om jouw keukendeuren in glas te bestellen

Wanneer je ervoor kiest om jouw keukendeuren in glas te laten maken, worden de keukendeuren gemonteerd op een kader in aluminium. Glazen keukendeuren kunnen bijdragen aan een moderne en strakke keukenstijl. Wanneer jouw interieur zich typeert door een strakke en moderne stijl, zijn glazen keukendeuren perfect voor jou. Wanneer je kinderen hebt, is het echter verstandiger om niet te kiezen voor glazen keukendeuren.

Mocht je toch nog twijfelen of je wel of geen glazen keukendeuren moet nemen, is het goed om te weten dat glazen keukendeuren vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn.

Nieuwe kastdeuren voor in de keuken zijn snel te installeren

Nieuwe keukenkastdeurtjes zijn een van de snelste veranderingen die je in de keuken kunt aanbrengen, terwijl ze toch het gevoel geven van een grote opknapbeurt. We kijken vaker naar de kastdeuren dan we beseffen. Voordat je nieuwe keuken kastdeuren koopt, is het handig om de volgende aspecten te overwegen:

  • Als je kiest voor vervangende kastdeuren, is het misschien ook een goed idee om direct ook de bijpassende ladefronten te vervangen.
  • Zorg ervoor dat ook je keukenkasten zelf in goede staat zijn – als ze echt versleten zijn, is een volledige vervanging vaak zinvol.
  • Als je momenteel maatwerk kastjes in je keuken hebt hangen of staan, zul je waarschijnlijk oude kasten moeten vervangen door nieuw maatwerk dat past.

Alleen al het vervangen van de deuren en ladefronten van je keukenkastjes zal het uiterlijk van je keuken drastisch verbeteren. Laat staan bij gehele nieuwe keukenkastjes!

Waarom zou je de kastdeuren in je keuken vervangen?

Bijvoorbeeld om de waarde van je huis te verhogen. Het kan zo simpel zijn. Of je nu nog een paar jaar in je huis wilt blijven wonen of direct wilt verhuizen. Je keuken verbouwen, nieuwe kasten laten plaatsen, een kookeiland aan de keuken toevoegen en zelfs het laten plaatsen van nieuwe kastdeurtjes is een slimme manier om in je huis te investeren.

De sleutel tot een succesvolle keukenrenovatie is door te beginnen met een keuken ontwerp plan. Een ander belangrijk aspect is het kiezen van een ervaren, gekwalificeerde woningrenovateur en keukenleverancier om mee samen te werken. Keukenmall helpt je met adviezen en tips om jouw keuken te renoveren. Of je nu van plan bent om een kookeiland te plaatsen, of om simpelweg je keukenkastjes te vervangen, of alleen maar nieuwe kastdeurten wilt toevoegen. 

Natuurlijk denken wij graag mee. Heb je vragen over een keuken renovatie of wil je meer informatie over onze keukens? Neem dan gerust contact met ons op.